Docent

(Medisch) docent

 

Hebt u een (gast-)docent nodig of iemand om een groep cursisten te begeleiden? Dan bent u aan het juiste adres. Met meer dan 14 jaar ervaring in nascholing en regulier MBO-onderwijs, kan ik onderwijs en begeleiding op maat bieden. Met een doctoraal bul in de geneeskunde ligt mijn expertise bij de medische kennis en ziekteleer. Maar ik heb ook ruime ervaring in het trainen van communicatie- en gesprekstechnieken, triage* en andere vaardigheden. Ik ben gewend om met groepen te werken varieërend in leeftijd van 16 tot 60+ jaar.

Eventueel kan ik het cursusmateriaal ontwikkelen of aanpassen voor uw doelgroep.

 

Ik geef regelmatig nascholingscursussen en verzorg bijscholing voor verschillende groepen binnen de gezondheidszorg. Voor verschillende opdrachtgevers heb ik o.a. al de volgende onderwerpen mogen behandelen:

- Triage in de huisartsenpraktijk + verdiepingscursus

- Cervix screening (uitstrijkjes maken)

- Hypertensie (theorie + spreekuur opzetten)

- Diabetes

- Omgaan met de aggressieve, angstige of verdrietige patiënt, communicatietechnieken

- Opfriscursussen medische kennis/ ziekteleer (o.a Hart- en vaatziekten, Spijsvertering, Lever, Huidaandoeningen, Anatomie en Fysiologie, etc.)

 

De volgende groepen heb ik al tot mijn cursisten mogen rekenen:

- doktersassistenten

- helpenden en verzorgenden

- verpleegkundigen

- audiciëns

- leidinggevenden in de geestelijke gezondheidszorg

- cursisten van het Oriënterend Jaar Koninklijke Landmacht (OJKL)

Maar eigenlijk kan iedere groep met of zonder affiniteit met de medische wereld bij mij terecht.

 

* DISCLAIMER: vanwege contractuele verplichtingen kan ik helaas niet Triage-trainingen voor doktersassistenten in de huisartsenpraktijk rechtstreeks aanbieden. Ik kan eventueel wel via MBO Amersfoort deze cursussen voor u verzorgen.. Neem contact op voor meer informatie.

Copyright © All Rights Reserved